Info

infosivukuva.png

Mikä on ModerniMedia?

ModerniMedia on uusi sivusto, joka julkaisee sekä uutisia että blogeja. Meidät erottaa muista sivstoista se, että me pyörimme täysin vapaaehtoisjapohjalta – ammattitoimittajia ei vielä ole ja heitä tuskin tulee. Kirjoittajat ovat tavallisia kansalaisia, jotka osaavat kenties nostaa esiin erilaisia asioita ”ammattitoimittajiin” nähden. Kynnys osallistua toimittajan työhön on siis matala. Mikä parasta, esimerkiksi UusiSuomi-sivustoon verrattuna kaikki meidän kirjoittajat ja bloggaajat voivat päästä osingoille mainostuloista!

Miten pääsen kirjoittajaksi? Ja mitä hyödyn siitä?

Oletko kyllästynyt kirjoittamaan omaa blogiasi useamman kuukauden ilman sentinkään mainostuloa? Kirjoitatko usein vaikkapa politiikasta tai urheilusta aivan vapaaehtoispohjalta? Nyt siihen on mahdollista saada muutos, ja sinä olet osa sitä!

Kirjoittajaksi voi päästä kuka tahansa kirjoitustaitoinen ihminen. Halusit sitten kirjoittaa blogia omasta elämästäsi tai ottaa kantaa maailman tapahtumiin, voit tulla mukaan tiimiimme. Emme vaadi sinulta CV:tä tai mitään muutakaan, rekisteröityminen tästä linkistä riittää! Alkuun esitarkastelemme tekstit, myöhemmin saat vapauksia kirjoittaa ja julkaista tekstit saman tien.

Kirjoittajien palkkausmalli on tällä hetkellä hieman erilainen kuin monilla muilla sivustoilla. Useilla sivustoilla kirjoittaminen on vapaaehtoista, ja vaikka saatkin hengentuotoksesi kaikkien näkyville, et tienaa sivuston mainostuloista mitään. Meillä joukoissa on voimaa, ja sivuston tuottamat mainostulot jaetaan kirjoittajien kesken. Mitä suositumpi tekstisi on, sitä enemmän voit tienata kirjoittamalla! Lisäksi palkitsemme välillä laadukkaita tekstejä, jotka eivät välttämättä vielä tänään tienaa kauheasti, mutta ovat ajattomia lukukohteita. Näitä voi olla esimerkiksi jonkun opiskelijan tekemät tutkielmat tai vaikkapa hyvä analyysi jostain ajattomasta aiheesta vaikkapa kulttuuriin liittyen.

Palkanmaksu määräytyy joka kuukauden lopussa algoritmien mukaan, ja jokaiselle määritellään oma osansa (minimimaksu 5euroa). Mainostulot maksetaan manuaalisesti. Olemme vielä BETA-vaiheessa, mutta toiminta laajenee varmasti ajan kanssa!

Tule töihin!

Jos haluat kirjoittajaksi, rekisteröidy suoraan tästä tai ota yhteyttä:

Toimitus(a)modernimedia.org

Tai

ModernimediaFIN(a)gmail.com

Ja me kutsumme sinut mukaan!

Mainonta ja yhteistyökumppanuudet/-ehdotukset:

Haluatko mainostaa sivulla tai tehdä vaikkapa yhteistyötä blogisi kanssa? Laita sähköpostia:

Mainonta(a)modernimedia.org

 

Vastaavat toimittajat:

Santeri Kärki
Santeri.karki(a)modernimedia.org

ja

Jesse Palander
Jesse.palander@modernimedia.org

 

Ota yhteyttä:

Tietosuojaseloste: https://modernimedia479187613.wordpress.com/tietosuojaseloste/