Jääkiekon MM-kisat 2021 ilmaiseksi netistä

MM-kisojen alkuun on vielä muutama päivä, joten on hyvä aika nostaa jälleen Maikkarin luoma kissa pöydälle. Televisiosta näkee ilmaiseksi vain Suomen pelit mökä Saukkosen selostamina, muiden pelejä näkee vasta välieristä eteenpäin. Moni lätkäniilo haluaisi kuitenkin katsoa useammankin ottelun suorana.

Yleisohjeet

Liigan kaltaisia ongelmia pelien katsomisessa ei tule olemaan, sillä lähetyksiä löytyy useilta kansainvälisiltä sivuilta. Niiden katsominen on myös täysin laillista. Youtubesta voi katsoa pelejä, jos joko lataa VPN-lisäosan tai käyttää vaikkapa Operan selainta, jossa on sisäänrakennettu VPN. Näin ollen pelejä voi katsoa Youtubesta HD-laadulla laittamalla omaksi sijainnikseen vaikkapa jonkin Afrikan maan. Sama kikka toimii myös esimerkiksi TSN:n tai BBC:n/muiden erikseen ilmestyvien linkkien kohdalla – mainitsemme kyllä, mikä maa tulisi valita käytettäväksi! Jääkiekon MM-kisat näet kuitenkin ilmaiseksi netistä joka ikinen päivä, ja streamit eivät maksa mitään, eikä niiden katselussa ole mitään laitonta. Lisäksi Veikkauksen sivuilta voit katsoa joka pelin täysin ilmaiseksi.

Youtuben IIHF-kanava

Päiväkohtaiset linkit:

31.5.2021

21:15 Venäjä – Ruotsi

Veikkaus  Cmore  Youtube:

21:15 Norja – Kazakstan

Veikkaus  CMore Youtube:

Pelien katsomisessa kannattaa ottaa käyttöön myös Adblock-lisäosa selaimelle sekä toinen ”Adblock killer”, joiden avulla voi eliminoida häiritsevimmät mainokset. Ohjeet tähän löytyy meidän Liiga-sivuiltamme!

Lisäksi ModerniMedia tai SanterinÄssä listaavat jokaisen ottelun alla kasan linkkejä, joiden kautta voi peliä katsoa sadan prosentin varmuudella. Emme listaa kuitenkaan laittomia piraattistriimejä, joten itse selailemalla yllä mainittuja sivustoja voi varmasti löytää vielä useammankin vaihtoehdon. Myös Suomen pelit Mertaranta-selostuksella ovat kovassa hakusessa!

Ulkomailta MTV:n katsominen tänä vuonna on astetta haastavampaa, sillä kanavat ovat Cmoren maksukortin takana. Leijonien pelit Suomi-selostuksella voi kuitenkin nähdä yllämainitun VPN-kikan avulla laittamalla maaksi Suomi. Sen jälkeen tulee valita parin viikon ”kokeilujakso” CMorelta. Muista valita paketti, jossa näkyvät TV-kanavat ja voit seurata kisoja suorana vaikkapa Ruotsista!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

[adrotate group=”1″]

Laajat ennakot

MM-kisojen ottelupäivinä tulee streamien ja linkkien lisäksi kattavia ennakkopaketteja, joita kirjoittamaan pääset myös sinä, jos haluat rekisteröityä kirjoittajaksi sivustollemme. Joka tapauksessa toimittajamme luovat ennakkoja pitkin kisoja ja niitä lukemalla voit vaikkapa ottaa vinkkejä talteen vedonlyöntiä ajatellen.

Suurimmassa seurannassa ovat toki Leijonat, mutta myös muiden pelejä ennakoimme ja linkittelemme sivustollamme. Kannattaa siis ottaa meidät seurantaan joko Facebookissa tai Twitterissä, tai halutessasi voit käydä sivustollamme useamminkin ja katsoa Tuoreimmat-osiota!

Jätä kommentti tai älä jätä..

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s