Life Of Sane – Avoin suhde, tempparit ja höpsöt heitot

L.o.s. Huhhuh, mitkä avausjaksot oli Temppareissa! Ekat bileethän lähti monella aika reilusti lapasesta, ja iltanuotiollakaan ei suurilta tunteilta vältytty. Yksi rajuimmista aloituksista varmaan koskaan, ainakin monen sosiaalisessa mediassa kommentoineen mielestä. Joidenkin mielestä alku oli jopa turhan raju.

Paria väärinkäsitystä on pakko oikoa, sillä yllättävän moni on ottanut tietynlaiset ennakkoasenteet ja ajatukset avausjaksojen tapahtumista.

Pahin väärinkäsitys ainakin jodelissa lienee minun ja Eveliinan hyvästien aikana tapahtunut heitto, jossa Eveliina totesi ”älä sitten pane muita”. Sehän oli täysin läpällä tehty heitto, sillä esimerkiksi ennen reissua jos Eve tiesi minun menevän vieraisiin, niin hän sanoi myös silloin et ”älä sit pane”. Oma vastaus oli tasoa ”juu”, ja molemmat hymyilivät ilkikurisesti. Molemmat tiedettiin, että molemmilla on lupa tarvittaessa touhuta saarella. Moni sanoi Eveliinaa kaksinaismoralistiksi, mutta ainakaan tässä tilanteessa hän ei tätä heittoaan tosissaan tarkoittanut. Muusta toiminnasta tai sen kaksinaismoralismista en sano sen enempää, mutta ainakin tämä heitto oli puhdasta huumoria, ei tosissaan heitetty kielto.

Blogi jatkuu mainoksen jälkeen

[adrotate group=”5″]

Bileissä oma toiminta oli vähän sellaista vauhdikkaampaa, mutta en itse koe ylittäneeni ensimmäisissä bileissä mitään rajoja. Televisiosta katsomalla Eve ilmeisesti nuoli vähän mehujäätä, mutta sekin on aivan sallittua avoimessa suhteessa. Itse olin vielä vieraskorea ja hippasen huppelissa, joten pussailua kummempaa toimintaa ei nähty. Ei tuntunut missään, ja ehkä Virtasen Tatun twiitti tiivistää hyvin ekat kaksi jaksoa:

Totta kai olin et fine, koska siin ei mitään rajoja ollut rikottu. All good everything omalta osalta kahden ensimmäisen jakson jälkeen.

Lisää settii ja täsmennyksii tulee sit ens viikon jaksojen jälkeen, mut kattoo ny jos tulee muuta ku temppareihi liittyvää juttuu täs välis!

Mainos

P.s Moni kommentoi menoa erittäin Whitetrashiksi. No sitähän se tais olla, ei meille suomalaisille kyllä alkoholi sovi yhtään. Toivotaan, että yliopistossa jengi ei kato kovin pitkällä naamalla perään näitten loistokkaiden suorituksien jälkeen.

Jätä kommentti tai älä jätä..

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s