Teknologiaa tulee ja menee – CES 2019-messut esittelivät tämän vuoden kiinnostavimmat innovaatiot

Maailman suurimmat kuluttajateknologiaan erikoistuneet CES 2019-messut esittelivät tämän vuoden mielenkiintoisimmat teknologiatuotteet, kirjoittaa GQ-Magazine.

Uusi teknologia kiinnostaa ihmisiä, vaikka suurin osa messuilla esiteltävistä tuotteista ei saavutakaan suurta menestystä kuluttajamarkkinoilla. Tämän taustalla voi olla useita syitä, kuten liian korkea hinta, teknologian nopea kehitys ja hetkellisen tuotteen ympärille syntyneen buumin hyytyminen.

Vuosi 2018 oli virtuaalitodellisuuden todellinen läpimurto, mutta messuilla esitelty Teslasuit vie virtuaalisen kokemuksen täysin uudelle tasolle. Tuotteen pitchaus kuului messuilla näin: ”Teslasuit on koko kehon haptinen puku, jonka avulla voit koskea ja tuntea virtuaalitodellisuuden kehon liiketallennus-, ilmastointi- ja biometristen järjestelmien avulla”.

Hypervsn Solo L on maailman ensimmäinen 3D-holografinen näyttöjärjestelmä. Tuotteen salaisuutena on kehruulaite, joka LED-valojen avulla muodostaa ainutlaatuisen 3D-kuvan. Uusin näyttöjärjestelmä on 75cm, mikä mahdollistaa 80% suuremman kuvan kuin aiemmin.

ElectraFly on yhden henkilön kuljettamiseen suunniteltu hybridi lennokki, joka nousee ja laskee pystysuoraan neljän vaakasuoran potkurin avulla. Tässä hybdridi lennokissa ei ole useiden aiemmin kehitettyjen hybridi lennokkien tapaan matkustajalle suunniteltua koppia, vaan lentäjä kokee lentokokemuksen aitona ulkoilmassa.

Royole foldable smartphone on nimensä mukaisesti kokoontaitettava matkapuhelin. Puhelin esiteltiin samoilla messuilla jo viime vuonna, mutta tänä vuonna tuote tulee myyntiin. Puhelimen ja tabletin yhdistelmä käyttää Royolen toisen sukupolven erittäin ohutta ja täysin joustavaa näyttöä.

Jätä kommentti tai älä jätä..

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s